Početna <<<

O nama


MarketingSrbija.com je specijalizovani Internet portal za promociju preduzeća / samostalnih preduzetnika i njihovih proizvoda / usluga na Internetu.

Kreirali smo i neprestano unapređujemo sistem koji obezbeđuje funkcionalan i stilski doteran marketinški nastup koji našim klijentima pomaže da prevaziđu konkurenciju. Dobrim poznavanjem oblasti koju pokrivamo, sagledavanjem potreba naših klijenata, ali i potreba tržišta, dolazimo do rešenja koja Vam pomažu da kvalitet Vašeg poslovanja podignete na viši nivo.

Cilj portala je da omogući domaćim kompanijama da na što efikasniji i sigurniji način stupe u kontakt sa potencijalnim partnerima i korisnicima njihovih proizvoda i usluga, kao i da uspostave obostrano korisnu saradnju. Ovaj jedinstveni projekat omogućava domaćim i inostranim potrošačima, koji tragaju za kvalitetnim proizvodima i uslugama iz Srbije, da na jednom mestu pronađu sve infomacije vezane za veliki broj domaćih proizvođača, njihovih proizvoda i usluga.

Internet portal MarketingSrbija.com je nastao kao rezultat potrebe za formiranjem kvalitetne baze podataka poslovnih informacija sa ciljem da poboljša interakciju između preduzetnika i potencijalnih klijenata, omogući preduzetnicima da ojačaju i modernizuju svoj biznis i na najbolji način prezentuju svoje proizvode i usluge.

Naša politika je da pružimo visoko kvalitetnu uslugu promocije preduzeća/ samostalnih preduzetnika, njihovih proizvoda i usluga na internetu po veoma povoljnim cenama.


Uslovi korišćenja | Pravna pouka | Kontaktirajte nas
© 2007 - 2012 marketingsrbija.com