Ostvarite dodatnu zaradu preko Vašeg web sajta lako i jednostavno

Postavite naš baner na vaš sajt za ljude koji su zaintresovani da prezentuju svoju firmu na našem internet portalu i dobićete naknadu za svaku firmu koja je registrovala i platila promociju za Standarni paket preko Vašeg sajta na MarketingSrbija.com. Možete da zaradite do 10% od transakcije. Veličina Vaše zarade zavisi isključivo od posećenosti, strukture posetioca Vašeg sajta i pametne postavke našeg banera, odnosno od broja korisnika (firmi) koji se registruje na našem internet portalu preko vašeg sajta.

Kako sve funkcioniše?

Vrlo jednostavno! Treba vam svega nekoliko minuta da se registrujete i postavite naš baner na vaš sajt. Kad vaš posetilac klikne na naš baner, mi znamo da je došao s vaše stranice i ako on u roku od 6 meseci na našoj stranici registruje svoju firmu, dobijete naknadu (10% od vrednosti registrovanog paketa) nakon izvršene uplate registovanog lica.

I

Besplatno se registrujete kao naš saradnik, mi vam kreiramo (odobrimo) vaš nalog u okviru našeg saradničkog programa. Dobijete svoje korisničko ime i šifru sa kojom uvek znate koliko novca ste zaradili. Uz vaše korisnički ime i šifru u svakom ternutku možete proveriti vaš nalog, vašu trenutnu zaradu, broj klikova, broj registrovanih korisnika preko vašeg sajta .

II

Odaberete »baner« koje ćete staviti na vaš website.

III

Kad odabere koji »baner« ćete staviti na vaš web sajt, mi vam šaljemo kod za taj baner koji je generisan samo za vas iz vašeg naloga saradničkog programa. Vi ga jednostavno stavite u kod vašeg website-a i možete početi sa zarađivanjem.

IV

Sa vašim korisničkim imenom proveravate koliko novca ste zaradili kroz naš saradnički program. Krajem svakog meseca na vaš e-nalog dobijete mesečni ispis i šaljete nam račun ili vam zaradu isplatimo u nekom drugom obliku u zavisnosti od toga kako se dogovorimo.

Koliko novca dobijete kroz naš partnerski portal?

Količina novca potpuno zаvisi od vas. Gde na vašu web stranicu ćete staviti naš »baner« i koliko njih. Zavisi od toga, koliko imate posetioca dnevno i kakva je njihova struktura. Svaki internet korisnik koji dođe na naš sajt kroz vaš websajt je vaš 6 meseci, što znači da ćete dobiti naknadu kada posetioc (korisnik):
- registruje i plati Standardni paket
Naš portal je optimizovan tako da prikuplja te informacije od vaših posetilaca.

Zašto možete sigurno da zaradite novac kroz naš partnerski program?

U Srbiji je registrovano oko 200 000 malih i srednjih preduzeća, kao i samostalnih preduzetnika. Većina njih nema svoju internet prezentaciju a želela bi da ima. Naš internet portal im nudi brzu, efikasnu, stilski doteranu i pre svega funkcionalnu internet prezentaciju po veoma povoljnim cenama. Ako Vaš sajt posećuju ljudi za koje mislite da bi mogli biti potencijalni korisnici naših usluga, zašto ne biste zaradili nešto dodatnog novca kroz naš partnerski program?

Više informacija

Ako želite znati više o tome, kako brzo početi zarađivati novac kroz naš saradnički program, kontaktirajte nas.
• Telefon: +381 (0) 69 2 694 304
• E-mail: marketing@marketingsrbija.comUslovi korišćenja | Pravna pouka | Kontaktirajte nas
© 2007 - 2012 marketingsrbija.com